İZMİR / BUCA - Sabri Kolçak Anaokulu

Sabri Kolçak Anaokulu

Ufuk Mah.928 Sk. NO 2 Buca / İzmir
Vizyon
Öğrencilerimizin araştıran, araştırmaktan zevk alan bireyler olması. Öğrencilerin rahatça ders görebilecekleri ve teknolojiden yararlanacakları sınıfların sağlanması. Tüm paydaşların görev ve sorumluluklarının bilincinde olması ve oto kontrol sisteminin yerleştirilmesi.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini koruyan, geliştiren; Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, demokratik, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanıyan; 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlayan bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :İKİLİ
DOĞALGAZ
Ulaşım
Konaktan 72 nolu otobüsler. Şirinyerden 871-72 nolu otobüsler. Bozyaka-Evka 1 dolmuşları okulun önünden geçer.
Ufuk Mahallesi 928 Sokak No:2 Buca/İZMİR
İl Merkezine 6 km - İlçe Merkezine 2 km.
Okul içi sportif faaliyetler her sene düzenli olarak yapılmaktadır.