İZMİR / BUCA - Sabri Kolçak Anaokulu

ANASINIFI KAYITLARIMIZ BAŞLIYOR

ANASINIFI KAYITLARI 31 TEMMUZ 2023 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAYACAK, 1 EYLÜL 2023 CUMA GÜNÜ SONA ERECEKTİR.

KAYITLAR  11.00 -15.00 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

İSTENEN BELGELER:

1. Öğrenciye ait nüfus cüzdanı ve fotokopisi
  2. Aday kayıt formu ve Okuldan alınacak diğer formlar
  3. 2 Top fotokopi kağıdı ( Copier Bond )
  4. Adrese dayalı kayıt yapılacaktır. Kontenjan boşluğu olması halinde adres dışı da öğrenci alınacaktır. Talep çok olması halinde kesin kayıtlar kura ile belirlenecektir.

Nis

Anasınıfı A Şubesi öğrencilerimiz, öğretmenleri Canan Palamutçu rehberliğinde 'Ritm Çalışması' yaptılar.

Nis

Anasınıfı A Şubesi öğrencilerimiz, öğretmenleri Canan Palamutçu rehberliğinde 'Karater Çalışması' yaptılar.

Nis

Anasınıfı A ve B şubesi öğrencilerimiz öğretmenleri Canan Palamutçu ve Seda Özderli rehberliğinde, Erezyon Deneyi yaptılar.

Nis

Anasınıfı B şubesi öğrencilerimiz öğretmenleri Seda Özderli rehberliğinde,  Dünya Su Günü'nde suyun önemine dikkati çektiler.

Nis

Anasınıfı B Şubesi öğrencilerimiz, öğretmenleri Seda Özderli rehberliğinde Orman Haftası'nı kutladılar.

Nis

Anasınıfı B Şubesi öğrencilerimiz öğretmenleri Seda Özderli rehberliğinde Çanakkale Şehitlerimizi andılar.

Nis

Okulumuz 1979-1980 eğitim öğretim yılında 7 derslik, 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası ve 1 kalorifer dairesi ile Şirinyer Ufuk Mahallesi 928 sokak No:2 adresinde Barış İlkokulu olarak eğitim ve öğretim hizmeti vermeye başlamıştır. 1982-1983 eğitim öğretim yılında İl Encümen kararı ile milli eğitimin çeşitli kademelerinde öğretmenlik ve müfettişlik yapan, İzmir Rehberlik Araştırma Merkezi kurucu müdürü Sabri Kolçak´ın ismi okulumuza verilmiştir.

Okulumuz zamanla artan nüfus ve öğrenci sayısı karşısında ihtiyaca cevap veremediği anlaşıldığından, 1986 yılında ek bina inşaatına başlanmış ve aynı yıl B Blok  9 derslik, 1 çok amaçlı salon, 1 müdür yardımcısı ve 1 spor odası ile hizmete girmiştir.

Okulun statüsü İzmir valiliğinin 25 Eylül 1990 tarih ve 52775 sayılı oluru ile Sabri Kolçak İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir. 2012-2013 eğitim öğretim yılında okulumuzun ismi Sabri Kolçak İlkokulu olarak değiştirilmiştir.

2022 – 2023 Eğitim – Öğretim yılının başından itibaren Sabri Kolçak Anaokulu adıyla hizmet vermektedir. Okulumuz çok geniş bir bahçeye sahip ve öğrencilerimizin her türlü ihtiyacını karşılayabilecek kapasitededir.